Spring til indhold

NYT BADEVÆRELSE ELLER RENOVERING

Badeværelset er det rum i boligen, det koster mest at bygge om pr. kvadratmeter. Derfor er det ekstra vigtigt at planlægge ombygningen grundigt og tage en erfaren tømrer med på råd fra start. På den måde kan du nemmest få et nyt badeværelse eller få renoveret det gamle, så det opfylder dine ønsker og behov.

Helt nyt badeværelse eller renovering af det gamle?

For at få overblik over den lange række af beslutninger, der skal tages for at lave et nyt badeværelse, kan det være en god idé at dele projektet op i forskellige faser.

Ud over alle de praktiske forhold er det selvfølgelig også vigtigt at beslutte, hvilken stil dit nye badeværelse skal have.

Vilby & Langstrup kan hjælpe dig ud fra din plan, så du får præcis det badeværelse, du drømmer om – uanset om det gamle badeværelse skal renoveres og moderniseres, eller om du skal have et helt nyt badeværelse.

Vi påtager os gerne at stå for fx:

  • bad
  • brus
  • støbning
  • gulvvarme

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et nyt eller moderniseret badeværelse.

Samarbejde med professionelle håndværkere

Hvis dit nye badeværelse kræver andre kompetencer, end dem vi har hos Vilby & Langstrup, har vi en lang række samarbejdspartnere, som vi kan trække på. Det er med til at sikre dig, at det hele bliver udført til perfektion.

Vi samarbejder bl.a. med:

  • murer
  • maler
  • elektriker
  • vvs’er

Derudover er det vigtigt for os, at vores byggeprojekter bliver lavet med ordentlige materialer af høj kvalitet. Derfor samarbejder vi også kun med leverandører, der har materialer af god kvalitet, som vi kan stå inde for.

Vi formidler gerne kontakten til vores dygtige samarbejdspartnere, så du også kan få glæde af dem i forbindelse med din renovering eller ombygning.

Totalentreprise

Hvis du ikke kan overskue selv at skulle koordinere alle håndværkerne på dit ombygningsprojekt, påtager vi os gerne totalentreprisen. Det betyder, at Vilby & Langstrup styrer hele projektet fra A til Z.

Få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Vilby & Langstrup har mange års erfaring med at renovere badeværelser, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi udfører kvalitetshåndværk inden for tømrer- og snedkerfaget på Frederiksberg og i omegnen af København – fx i Vanløse, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Hvidovre, Herlev og Søborg.

Og vi laver det ordentligt. Hver gang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have udført:

Mobil +45 2014 8342 (Mikkel) eller +45 3024 4348 (Kenneth).

E-mail vilbylangstrup@gmail.com

Call Now Button