Spring til indhold

NYT KØKKEN – RENOVERING ELLER MONTERING

Hvis du går med planer om renovering af dit gamle køkken – eller drømmer om montering af et helt nyt køkken – er det en god idé at få en professionel tømrer til at lave arbejdet.

Køkkenet er boligens vigtigste rum

De fleste vil nok mene, at køkkenet er det vigtigste rum i boligen, og vi danskere bruger generelt meget af vores tid i køkkenet. Særligt køkken-alrummet er blevet familiens samlingspunkt, og de fleste af os vil gerne have noget, der er anderledes og unikt – men som samtidig er personligt.

Nyt køkken eller køkkenrenovering?

Hvad enten det er renovering af et gammelt køkken eller montering af et helt nyt, kan Vilby & Langstrup hjælpe dig, så du får lige det køkken, du ønsker dig.

Vi kommer gerne ud for at måle op til dit køkken, så du er sikker på, at alle elementerne passer, og vi er også rigtig gode at tage med på råd, hvis du vil have specielle løsninger, der udnytter rummet på den bedst mulige måde.

Måske skal du ikke have helt nyt køkken, men bare have det gamle frisket op, fx med en ny bordplade og nogle små ændringer, der forbedrer dit nuværende køkken? Under alle omstændigheder har Vilby & Langstrup ekspertisen til at hjælpe dig.

​Vi leverer et ægte håndlavet stykke arbejde i professionel tømrerkvalitet, som du kan nyde mange år frem.

Der er mange muligheder, så lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør nærmere, hvis du skal have nyt køkken eller det gamle skal renoveres.

Montage af storkøkkener

Som noget særligt udfører vi også professionel køkkenmontage. Vi har flere års erfaring med stålmontering og storkøkkenmontage, hvad enten der er tale om helt nye projekter, renovering eller de- og genmontage af køkken og produkter.

Kontakt os og hør nærmere om vores erfaring med montage af storkøkkener.

Samarbejde med professionelle håndværkere

Hvis renoveringen af dit køkken kræver andre kompetencer, end dem vi selv har, benytter vi os af  en række dygtige samarbejdspartnere. Det er med til at sikre dig, at dit køkken bliver udført til perfektion.

Vi samarbejder bl.a. med:

  • murer
  • maler
  • elektriker.

Derudover er det vigtigt for os, at vores byggeprojekter bliver lavet med ordentlige materialer af høj kvalitet. Derfor samarbejder vi også kun med leverandører, der har materialer af god kvalitet, som vi kan stå inde for.

Vi formidler gerne kontakten til vores dygtige samarbejdspartnere, så du også kan få glæde af dem i forbindelse med din renovering eller ombygning.

Totalentreprise

Hvis dit nye køkken indgår i et større ombygningsprojekt eller renovering og du ikke selv vil koordinere alle håndværkerne, påtager vi os gerne totalentreprisen. Det betyder, at Vilby & Langstrup styrer hele projektet fra A til Z.

Få et uforpligtende tilbud på køkkenrenovering

Vilby & Langstrup har mange års erfaring med at renovere køkkener, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at få dit drømmekøkken.

Vi udfører kvalitetshåndværk inden for tømrer- og snedkerfaget på Frederiksberg og i omegnen af København – fx i Vanløse, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Hvidovre, Herlev og Søborg.

Og vi laver det ordentligt. Hver gang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have udført:

Mobil +45 2014 8342 (Mikkel) eller +45 3024 4348 (Kenneth).

E-mail vilbylangstrup@gmail.com

Call Now Button