Spring til indhold

RENOVERING, OM- OG TILBYGNING – VILLA ELLER LEJLIGHED I KØBENHAVN OG OMEGN

Renovering eller ombygning af villa eller lejlighed er en tillidssag – uanset størrelsen af opgaven. Vilby & Langstrup hjælper dig med at opfylde dine boligdrømme.

Professionel renovering af villa og lejlighed København

Det kan være noget af en udfordring at finde ud af, hvem man skal have fat i, når man skal i gang med en større renovering eller ombygning af sin bolig. Og ikke nok med det. Renovering af villa eller lejlighed kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis man kommer i kløerne på de forkerte håndværkere.

Hos Frederiksberg Tømrerentreprise har vi mange års erfaring med alle former for tømrer- og snedkeropgaver, og vi er meget kompetente og pålidelige i forhold til renoveringer – uanset om det er renovering af villa eller lejlighed.

Opgaver inden for renovering eller ombygning kan fx være:

  • skillevægge
  • ekstra værelse
  • indbyggede skabe eller reoler
  • akustiklofter eller – opslagstavler.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din ombygning eller renovering.

Tilbygning

Bor du i hus, kan det være, at I skal have bygget til. Vores store erfaring og vores stærke kompetencer inden for dette felt giver dig sikkerhed for, at det hele forløber smertefrit, og at du bliver tilfreds med det endelige resultat.

Tilbygning kan være stort og småt, fx:

  • tilbygning til huset
  • carport
  • cykelskur

Uanset hvad du skal have bygget, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om det færdige resultat. Ud fra det kan vores dygtige folk hjælpe dig med at få netop den tilbygning, du drømmer om.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din tilbygning.

Samarbejde med professionelle håndværkere

Hvis din tilbygning kræver andre kompetencer, end dem vi har hos Vilby & Langstrup, har vi en lang række samarbejdspartnere, som vi kan trække på. Det er med til at sikre dig, at det hele bliver udført til perfektion.

Vi samarbejder bl.a. med:

  • murer
  • maler
  • elektriker

Derudover er det vigtigt for os, at vores byggeprojekter bliver lavet med ordentlige materialer af høj kvalitet. Derfor samarbejder vi også kun med leverandører, der har materialer af god kvalitet, som vi kan stå inde for.

Vi formidler gerne kontakten til vores dygtige samarbejdspartnere, så du også kan få glæde af dem i forbindelse med din renovering eller ombygning.

Totalentreprise

Hvis du ikke kan overskue selv at skulle koordinere alle håndværkerne på dit ombygningsprojekt, påtager vi os gerne totalentreprisen. Det betyder, at Vilby & Langstrup styrer hele projektet fra A til Z.

Få et uforpligtende tilbud på din renovering

Vilby & Langstrup har mange års erfaring med om- og tilbygning samt renovering af hus og lejlighed, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi udfører kvalitetshåndværk inden for tømrer- og snedkerfaget på Frederiksberg og i omegnen af København – fx i Vanløse, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Hvidovre, Herlev og Søborg.

Og vi laver det ordentligt. Hver gang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have udført:

Mobil +45 2014 8342 (Mikkel) eller +45 3024 4348 (Kenneth).

E-mail vilbylangstrup@gmail.com

se, hvad vores kunder siger om o

Call Now Button