Spring til indhold

ALT I TAGARBEJDE – NYT TAG ELLER REPARATION

Et nyt tag er et af de mest omfattende og potentielt mest omkostningstunge projekter, du som husejer kan give dig i kast med. Vilby & Langstrup tilbyder alt inden for tagarbejde med afsæt i mange års erfaring.

Erfaren tømrer til alt slags tagarbejde

Går du med overvejelser om at få et nyt tag eller skal det gamle repareres, er det en god idé at kontakte en erfaren tømrervirksomhed som Vilby & Langstrup. Vi sørger altid for at have den nyeste viden inden for tagarbejde, og vi er yderst grundige – også når vi lægger nyt tag eller reparerer det gamle.

Vi kan bl.a. rådgive dig i forhold til, hvilket slags nyt tag, du skal vælge, og derudover udfører vi selvfølgelig også alt det andet, der skal laves, når man skifter tag, fx:

 • undertag
 • tagrender
 • skotrender
 • ovenlysvinduer
 • skorstene
 • kviste.

​Vilby & Langstrup har mange års erfaring med tagarbejde, både rådgivning og selve taglægningen.

Vi har mulighed for at varetage tagdækning på Frederiksberg og i omegnen af København – fx i Vanløse, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Hvidovre, Herlev og Søborg.

Kontakt os og hør nærmere, hvis du skal have lagt nyt tag eller det gamle skal repareres.

Hvilket slags tag skal du vælge?

Oftest er det først, når taget er utæt, at man beslutter sig for at skifte tagbelægningen. Og spørgsmålet er så, hvilket slags tag, man skal vælge. Skal det være magen til det eksisterende, eller skal det være noget andet?

Når et tag skal udskiftes, er der ofte tale om en stor beslutning. Der findes utrolig mange materialer, farver og former på nye tagtyper.

De mest brugte typer tag er:

 • Tagpap
 • Bølge-eternit
 • Ståltage
 • Cementtagsten
 • Teglsten
 • Skifer
 • Termo / ovenlys.

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dit tag, hjælper vi med gode råd og vejledning. Vi foretager en grundig og effektiv gennemgang af taget for at vurdere dets tilstand. På den måde sikrer vi, at du får den bedst mulige løsning.

Oftest vil det sikreste valg fx være at udskifte den gamle belægning med en tilsvarende ny belægning. Det er som regel den type tag, som den gamle tagkonstruktionen er skabt til, som også gør sig bedst som belægningstype til et nyt tag.

Renovering af asbest-tag

Vilby & Langstrup har alle de fornødne kurser for at bortskaffe skifer-eternit og bølge-eternit, så det foregår helt efter reglerne.

Der stilles høje krav under renovering og/eller demontering af asbest, fordi materialet kan være farligt, når det nedtages. Vi har en del erfaring med at fjerne asbest bl.a. nedtagning af asbesttage og asbestplader.

Asbeststøv er sundhedsskadeligt, og derfor er det vigtigt, at al håndtering af asbest foregår på den rigtige måde og efter Arbejdstilsynets bekendtgørelse. Det kan Vilby & Langstrup sørge for.

Samarbejde med professionelle håndværkere

Hvis udskiftningen af dit tag kræver andre kompetencer, end dem vi har hos Vilby & Langstrup, har vi en lang række samarbejdspartnere, som vi kan trække på. Det er med til at sikre dig, at det hele bliver udført til perfektion.

Vi samarbejder bl.a. med:

 • murer
 • maler
 • elektriker.

Derudover er det vigtigt for os, at vores byggeprojekter bliver lavet med ordentlige materialer af høj kvalitet. Derfor samarbejder vi også kun med leverandører, der har materialer af god kvalitet, som vi kan stå inde for.

Vi formidler gerne kontakten til vores dygtige samarbejdspartnere, så du også kan få glæde af dem i forbindelse med din renovering eller ombygning.

Totalentreprise

Hvis dit nye tag er en del af et større ombygningsprojekt eller renovering og du ikke selv vil koordinere alle håndværkerne, påtager vi os gerne totalentreprisen. Det betyder, at Vilby & Langstrup styrer hele projektet fra A til Z.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag eller reparation af det gamle tag

Vilby & Langstrup har mange års erfaring med alt i tagarbejde, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi udfører kvalitetshåndværk inden for tømrer- og snedkerfaget på Frederiksberg og i omegnen af København – fx i Vanløse, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Hvidovre, Herlev og Søborg.

Og vi laver det ordentligt. Hver gang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have udført:

Mobil +45 2014 8342 (Mikkel) eller +45 3024 4348 (Kenneth).

E-mail vilbylangstrup@gmail.com

Call Now Button