Spring til indhold

GLADE KUNDER

Frederiksbergs bedste tømrere

Jeg har ad flere omgange brugt Vilby & Langstrup til forskellige opgaver i min lejlighed på Frederiksberg. Senest har jeg fået lavet trægulv på altanen, en indbygget sengegavl i soveværelset og en indbygget reol i mit køkken. Alt er bare lavet så flot. 

Samtidig fik jeg også lige ordnet en masse småting, når nu jeg alligevel havde en handyman i huset.

Det jeg allerbedst kan lide ved Vilby & Langstrup er, at de er enormt gode rådgivere og altid kommer med gode, konstruktive forslag til, hvordan ens ønsker bedst kan føres ud i livet. Og så laver de altså tingene ordentligt.

Jeg vil til enhver tid selv bruge Vilby & Langstrup – og jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Nina Munch-Petersen, Frederiksberg 2019

Indbygget reol af Vilby & Langstrup


Tak til Vilby & Langstrup for godt arbejde

Vi har i foråret 2018 fået renoveret og moderniseret vores nyligt købte hus, der er fra 1935. Huset er et fint mindre murermesterhus på 117 m2 med en tilbygning fra 1984 på 32 m2. Tilbygningen var sporadisk moderniseret i 2010 og 2016 uden dog at opfylde krav til isolering og ej heller funktionel ift. varme/kulde. Samtidigt fremstod den arkitektonisk langt fra ideel.

Opgaven for Vilby&Langstrup har været al tømmer/snedker arbejde, noget koordinering med el, VVS, murer og taglægger mv. Vi har flyttet døre, brudt væg ned, sat nye vinduer og døre i, fået lagt helt nyt gulv samt fået opsat køkken, udført en række mindre restaurerings- og tilpasningsopgaver og endelig har V&L også bygget vores terrasse. Mange store og endnu flere mindre opgaver. Vores aftale har været, at “det skal sgu laves ordentligt” og vi har oftest lagt (og omlagt) planerne, som vi kom derudaf.

Vi har haft hjælp til at tegne en ny skal/ramme til tilbygningen med sammenhæng til en ligeledes nybygget terrasse. Disse tegninger har været koncept tegninger og ikke projekttegninger. Alle løsninger er således afklaret mellem V&L og os. Med V&L’s input til, hvad der ser godt ud og samtidig fungerer godt.

Overordnet set har vi fået det hus, vi har ønsket; en velfungerende planløsning med god sammenhæng til haven. Løsningerne er flotte og funktionelle og de anbefalinger vi har fået, har været rigtige for os.

Så hermed en varm anbefaling af et par dygtige tømrere, der:

  • er fagligt erfarne og realistiske ift., hvad der fungerer.
  • har solidt overblik over materialer og hvad der er bæredygtigt.
  • kan både se de store linjer og detaljerne.
  • møder udfordringer med løsninger og smil.
  • er sympatiske i deres anvisninger og virkelig gode til at få samarbejdet til at fungere.
  • er et godt og erfarent team med godt humør.
  • er konsekvente, når det er nødvendigt.

Peter Wissing, København 2018


En varm anbefaling

Vilby & Langstrup har lavet vores køkken og resultatet er utroligt smukt. Særligt bordpladen er virkelig flot udført træarbejde. I det hele taget var processen meget vellykket. Vi kan på det varmeste anbefale Vilby & Langstrup til al slags tømrer- og snedkerarbejde.

Mikala Schjerup Hansen, København 2018

Call Now Button