Spring til indhold

OM OS

Vilby & Langstrups profil

Frederiksberg Tømrerentreprise er ikke bare endnu en virksomhed, der ligner alle de andre. Vilby & Langstrup gør nemlig lidt mere ud af det på flere områder, og dermed adskiller vi os fra mange af vores konkurrenter.

Vi kan rent faktisk kommunikere

Mange bliver ofte frustrerede over, at de synes, de har fundet en dygtig håndværker, der kan sit kram. Og så er det nærmest bare umuligt at kommunikere med vedkommende. Der opstår alt for mange misforståelser, aftaler bliver ikke overholdt, og projektet kører måske af sporet.

Sådan er det ikke med Vilby & Langstrup. For os er det afgørende at have en god, åben dialog med vores kunder, og udover at vi selvfølgelig kan vores håndværk, er vi også stærke på kommunikationsdelen.

Det betyder bl.a.:

  • Vi laver klare aftaler fra starten af projektet, så vi undgår misforståelser.
  • Vi holder dig løbende orienteret undervejs i projektet.
  • Vi foreslår gerne alternative løsninger, som fx kan spare dig for nogle udgifter.
  • Vi kommer, når vi har sagt vi kommer – og ellers giver vi besked.
  • Vi laver tingene færdige.

Hos Vilby & Langstrup er vi altså til at tale med, og det kan i sidste ende betyde en verden til forskel, når du skal have renoveret dit hus, skiftet vinduer eller bygget terrasse. Det har altid været kvalitet og kundetilfredshed, der har været de bærende elementer i vores arbejde, og vi arbejder altid mod at opnå det bedste resultat for vores kunder. For, som vi ynder at sige…

"Det skal sgu’ laves ordentligt!"

Vi tager ansvar – også socialt

Vi arbejder på et højt fagligt niveau og ansvarligt, fordi vi ved, at det er vejen til glade kunder og gode resultater. Men det er ikke kun fagligt, vi tager ansvar. Vi sætter også en ære i at være en socialt ansvarlig virksomhed, og derfor holder vi altid mindst en lærling beskæftiget.

Der er brug for dygtige tømrere – nu og i fremtiden – og derfor ser Vilby & Langstrup det som helt naturligt at have lærlinge i virksomheden. Vi gør det ganske enkelt for at give noget videre, og samtidig får vi selv en hel masse retur.

Det er både hyggeligt og sjovt at være flere, lidt ligesom i en familie. Der er flere hænder til at løfte, og lærlingene bidrager typisk med opdateret viden og friske øjne på indgroede vaner. Så du kan godt forvente, at vi har en lærling med under armen, når vi kommer ud for at hjælpe dig med dit projekt. Og det er slet ikke dårligt.

Call Now Button