Spring til indhold

HANDYMAN TIL SMÅOPGAVER

Vilby & Langstrup hjælper ikke kun med de store ting. Vi er også din lokale handyman, som fixer de små ting, som typisk driller i hverdagen, og som man aldrig får gjort noget ved.

Handyman til hverdagens små udfordringer

Vilby & Langstrup er et alsidigt tømrer- og snedkerfirma, der også gerne hjælper med andre projekter end de helt store, såsom et legehus i haven.

Hos os er langt de fleste tømrer- eller snedkeropgave ikke noget problem, så tag endelig fat i os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du får en professionel snedker og tømrer, som sikrer dig et flot resultat.

Som handyman kan Vilby & Langstrup komme dig til undsætning, hvis du har småopgaver, der skal løses af en dygtig håndværker. Det kan fx være:

  • Døren binder
  • Gulvet knirker
  • Køkkenlågerne hænger
  • Ikea-møblerne skal samles
  • Hylder der skal hænges op

Det koster ikke spidsen af en jetjager at få en professionel tømrer til at fixe det, du ikke selv kan.

Har du samlet til bunke? Så lav en liste over alle de småting, du går og irriterer dig over, aldrig er blevet ordnet. Vi er meget alsidige, så måske kan vi ligefrem hjælpe dig med det hele.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dine småopgaver.

Få et uforpligtende tilbud på dine småopgaver

Vilby & Langstrup har mange års erfaring både med store og små opgaver, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig, hvis du står og mangler en handyman til småtingsafdelingen.

Vi udfører kvalitetshåndværk inden for tømrer- og snedkerfaget på Frederiksberg og i omegnen af København – fx i Vanløse, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Hvidovre, Herlev og Søborg.

Og vi laver det ordentligt. Hver gang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have udført:

Mobil +45 2014 8342 (Mikkel) eller +45 3024 4348 (Kenneth).

E-mail vilbylangstrup@gmail.com

Call Now Button