Spring til indhold

SIKRING OG REPARATION AF SKADE EFTER INDBRUD

Det er en grim oplevelse at komme hjem til sin villa eller lejlighed og opdage, at der har været ubudne gæster, mens man var væk. Måske mangler der ovenikøbet nogle af de ting, man holder allermest af – arvestykkerne fra mormor eller computeren med alle feriebillederne på.

Reparation efter indbrud

Vilby & Langstrup hjælper dig med at få skiftet låse og reparere de vinduer eller døre, som tyvene er kommet ind af, så du hurtigst muligt kan føle dig tryg igen. Vi sørger for at reparere de skader, der er sket. Det kan fx være på:

  • Karm
  • Dør
  • Vindue
  • Vinduesramme

Midlertidig reparation af indbrudsskade

Vi kan også lave en midlertidig reparation, så du kan lukke døren eller vinduet, selvom det er gået i stykker. På den måde skal du ikke skal bekymre dig om et åbent vindue eller en åben dør natten over, indtil du har mulighed for at få det repareret rigtigt. Samtidig kan vi selvfølgelig også hjælpe med den rigtige reparation, så du hurtigt kan føle dig tryg igen.

Kontakt os, hvis du har brug for at få repareret døre, vinduer eller låse efter et indbrud.

Sikring mod indbrud

Det er altid ærgerligt, når skaden er sket, og ens hjem har været udsat for indbrud. Udover at det er en ubehagelig oplevelse at blive frarøvet sine ting – især, hvis det er ting af stor værdi – så har det også betydning rent psykisk, når man er blevet udsat for et indbrud.

Vilby & Langstrup kan hjælpe dig med at sikre dit hjem bedst muligt, så du ikke skal bekymre dig om nye indbrud, fordi din lås, dit vindue eller din dør ikke er sikret godt nok.

Vi giver dig god og professionel rådgivning om, hvordan du bedst sikrer dig mod indbrud i fremtiden. Vi kan for eksempel hjælpe med at vurdere, om du bør forbedre sikringen af din dør, så indbrudstyvene får sværere ved at brække den op.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at forebygge indbrud i din bolig.

Få et uforpligtende tilbud på sikring mod indbrud eller reparation af indbrudsskade

Vilby & Langstrup har mange års erfaring med sikring mod indbrud og reparation af indbrudsskader i huse og lejligheder, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi udfører kvalitetshåndværk inden for tømrer- og snedkerfaget på Frederiksberg og i omegnen af København – fx i Vanløse, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Hvidovre, Herlev og Søborg.

Og vi laver det ordentligt. Hver gang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have udført:

Mobil +45 2014 8342 (Mikkel) eller +45 3024 4348 (Kenneth).

E-mail vilbylangstrup@gmail.com

Call Now Button